מתכונים -
אוכל אסיאתי
|
רכיבים:
1 כף אצות וואקמה (שהושרו בכוס מים פושרים). (יש לסחוט היטב את האצות לאחר ההשרייה)
½ כוס אצת אולווה טרייה
½ כוס אצת גרצילריה טרייה
3 מלפפונים, חתוכים לרצועות דקות
1 גזר, חתוך לרצועות דקות.
מעט בצל ירוק
לרוטב:
1 כף רוטב סויה
½ כפית אבקת דאשי
¼ כוס מים פושרים
½ כפית סוכר
1 כף רוטב יוזו
אופן ההכנה:
1. מוסיפים את כלל הרכיבים לקערה.
2. מערבבים היטב את רוטב הסויה, אבקת הדאשי, המים הפושרים והסוכר עד להמסה מלאה של כל החומרים. מוסיפים את רוטב היוזו ומערבבים. מצננים במקרר במשך כשעתיים.
3. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים.
|
|