שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
עוגיות שקדים כשרות לפסח PDF הדפסה דוא
מתכונים - מאכלים לפסח

רכיבים:

 

¼1 כוסות סוכר

4 חלבונים

500 גרם שקדים מולבנים, פרוסים

אופן ההכנה:

 

1. מחממים התנור מראש לחום בינוני ( 180º).

2. בקערה בינונית טורפים את החלבונים ואת הסוכר.  ( טורפים קלות,  אין להקציף).

3. מוסיפים לקערה את השקדים ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה.

4. בעזרת כף, לוקחים מהבלילה ומסדרים על גבי תבנית האפייה (חשוב לרפד את התבנית בנייר אפייה).

5. אופים את העוגיות במשך 15 - 20 דקות, עד שצבען הופך זהוב.



חפשו מתכון נוסף: