שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
טארט פירות PDF הדפסה דוא
מתכונים - עוגות

 

רכיבים:

 

בצק פריך:

 

200 גרם חמאה ( 1 חבילה)

5 כפות אבקת סוכר

5 כפות אבקת שקדים

2 ביצים

½1 כוס קמח

 

קרם פטיסייר וניל:

 

½ ליטר חלב

6 חלמונים

5 כפות קורנפלור

¾ כוס סוכר

1 מקל וניל

50 גרם חמאה

 

פירות טריים וחתוכים לקישוט

 

אופן ההכנה:

 

בסיס העוגה:

 

1. מוסיפים לקערת המערבל את רכיבי הבצק ומערבלים עד שמתקבלת תערובת אחידה.

2. יוצקים את התערובת על גבי תבנית אפייה פרחונית ואופים בחום בינוני (180º), עד שהבצק נהייה זהוב.

3. מוציאים מהתנור ומשהים בצד שתתקרר.

 

קרם הפטיסייר וניל:

 

1. בסיר קטן מרתיחים את החלב עם מקל הוניל.

2. בקערה בינונית, טורפים היטב את החלמונים, הסוכר והקורנפלור, עד שנהיית בלילה.

3. כשהחלב חם עושים השוואת טמפרטורות ומחזירים לאש עד שיסמיך תוך כדי ערבוב.

4. מסירים מהאש ומוסיפים חמאה.

5. מקררים במיקסר עם וו גיטרה.



הרכבת העוגה:

 

על קלתית בצק פריך אפויה ומצוננת למרוח שכבת קרם פטיסייר וניל. יש לסדר פירות טריים מלמעלה ולהבריקם עם ג'ל שקוף.

 



חפשו מתכון נוסף: