שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
גליליות ממולאות PDF הדפסה דוא
מתכונים - קינוחים ומנות אחרונות



רכיבים:

 

20 יחידות גליליות
2 מיכלי שמנת מתוקה
4 כפות סוכר
100 גרם שוקולד מריר (לציפוי)


אופן ההכנה:

1. לציפוי: ממיסים שוקולד מריר במיקרוגל במשך כחצי דקה, מערבבים, ואז לחצי דקה נוספת.
2. למלית:  מערבבים במיקסר את השמנת המתוקה והסוכר, עד להיווצרות קצפת.
3. ממלאים בעזרת שקית זילוף את הגליליות בקצפת, טובלים את הקצוות בשוקולד.
4. מכניסים את הגליליות למקפיא למשך כשעה (לפני ההגשה).

 



חפשו מתכון נוסף: