שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
פיצה פפרוני PDF הדפסה דוא
מתכונים - דברי מאפה



רכיבים:

 

מכינים בצק לפיצה (ע"פ המתכון הבא)

100 גר' פרוסות נקניק פפרוני

רוטב פיצה מוכן (ע"פ המתכון הבא)

1 עגבניה גדולה, חתוכה לקוביות

זיתים שחורים

גבינת מוצרלה, מגוררת

גבינה צהובה, מגוררת



אופן ההכנה:

1. מחממים מראש את תנור האפייה לחום גבוה של 220º.
2. מרדדים את בצק הפיצה לעובי של ½ ס"מ ועליו מורחים מרוטב הפיצה.
3. מפזרים שכבה מהגבינות המגוררות.
4.
מפזרים מעל זיתים שחורים וקוביות עגבניות קטנות.
5. מפזרים עוד שכבה של גבינה מגוררות.
6. מניחים מעל הגבינה את נקניק הפפרוני ולוחצים עליו קלות (לקבלת משקעים קטנים).
7. מכניסים את הפיצה לתנור למשך 25 דקות.

 



חפשו מתכון נוסף: