שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים מוקפץ PDF הדפסה דוא
מתכונים - אוכל אסיאתי



רכיבים:

 

½ חבילת נודלס מבושל במים במשך כ- 5 דק’ ומסונן (אני ממליץ על אינטריות נודלס של וילי שף)

1 בצל, חתוך לרצועות

3 יח’ שניצלים (דפוקים קלות)

2 גזרים, חתוכים לרצועות

1 קישוא גדול,  חתוך לרצועות

1 פלפל אדום,  חתוך לרצועות

1 פלפל ירוק,  חתוך לרצועות

1 פלפל צהוב,  חתוך לרצועות

2 גבעולי סלרי - הלבן חתוך גס העלים קצוצים

¼ כרוב לבן,  חתוך דק

שמן זית

1 כפית שטוחה מלח

½ כפית פלפל שחור

½ כפית אגוז מוסקט

1 כף שטוחה אבקת מרק עוף

1 כפית פפריקה

1 כפית צ’ילי (פיקנטי למי שאוהב)

6 כפות רוטב סויה

 

אופן ההכנה:

 

1. שמים שמן זית עד כיסוי תחתית הווק. מוסיפים את הבצל ומטגנים קלות.

2. מוסיפים את רצועות החזה עוף ומקפיצים עד שינוי צבעם.

3. מוסיפים את הגזר ומקפיצים כ- 2 דק’ . לאחר מכן מוסיפים בהדרגה את שאר הירקות.

מקפיצים או מערבבים (בעזרת כף עץ) את הירקות בווק במשך  5 -7 דקות.

4. להוסיף את הנודלס לערבב בכף עץ .

5. להוסיף את כל התבלינים לערבב ולהוריד מהאש .



חפשו מתכון נוסף: