רכיבים:
½ חבילת נודלס מבושל במים במשך כ- 5 דק’ ומסונן (אני ממליץ על אינטריות נודלס של וילי שף)
1 בצל, חתוך לרצועות
3 יח’ שניצלים (דפוקים קלות)
2 גזרים, חתוכים לרצועות
1 קישוא גדול, חתוך לרצועות
1 פלפל אדום, חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק, חתוך לרצועות
1 פלפל צהוב, חתוך לרצועות
2 גבעולי סלרי - הלבן חתוך גס העלים קצוצים
¼ כרוב לבן, חתוך דק
שמן זית
1 כפית שטוחה מלח
½ כפית פלפל שחור
½ כפית אגוז מוסקט
1 כף שטוחה אבקת מרק עוף
1 כפית פפריקה
1 כפית צ’ילי (פיקנטי למי שאוהב)
6 כפות רוטב סויה
אופן ההכנה:
1. שמים שמן זית עד כיסוי תחתית הווק. מוסיפים את הבצל ומטגנים קלות.
2. מוסיפים את רצועות החזה עוף ומקפיצים עד שינוי צבעם.
3. מוסיפים את הגזר ומקפיצים כ- 2 דק’ . לאחר מכן מוסיפים בהדרגה את שאר הירקות.
מקפיצים או מערבבים (בעזרת כף עץ) את הירקות בווק במשך 5 -7 דקות.
4. להוסיף את הנודלס לערבב בכף עץ .
5. להוסיף את כל התבלינים לערבב ולהוריד מהאש .
|