שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
לביבות תפ"א מתכון PDF הדפסה דוא
מתכונים - מאכלים לחנוכה




רכיבים:

 

 

8 תפוחי אדמה, בינוניים, קלופים

3 ביצים

1 כוס קמח

1 כפית מלח

½  כפית פלפל

שמן זית לטיגון ובישול

 

 

אופן הכנה:

 

 

1. מגררים בעזרת פומפיה לקערה בינונית את תפוחי האדמה.

2. מוסיפים את יתר הרכיבים ומערבבים.

3. בעזרת הידיים לוקחים חופן מהתערובת וסוחטים את הנוזלים.

4. מטגנים את הלביבות בשמן משני הצדדים, עד שהן מזהיבות.

5. מוציאים מהשמן, מניחים על נייר סופג.

 

 

 

8 תפוחי אדמה בינוניים

3 ביצים

1 כוס קמח

1 כפית מלח

½  כפית פלפל

שמן זית לטיגון ובישול

- See more at: http://www.gvinot.co.il/%d7%9c%d7%91%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%a4%d7%95%d7%90-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%9f/#sthash.i96olyaU.dpuf

רכיבים:

 

8 תפוחי אדמה בינוניים

3 ביצים

1 כוס קמח

1 כפית מלח

½  כפית פלפל

שמן זית לטיגון ובישול

 

אופן הכנה:

 

1. מגררים בעזרת פומפיה לקערה בינונית את תפוחי האדמה.

2. מוסיפים את יתר הרכיבים ומערבבים.

3. בעזרת הידיים לוקחים חופן מהתערובת וסוחטים את הנוזלים.

4. מטגנים את הלביבות בשמן משני הצדדים, עד שהן מזהיבות.

5. מוציאים מהשמן, מניחים על נייר סופג.

- See more at: http://www.gvinot.co.il/%d7%9c%d7%91%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%a4%d7%95%d7%90-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%9f/#sthash.i96olyaU.dpuf

רכיבים:

 

8 תפוחי אדמה בינוניים

3 ביצים

1 כוס קמח

1 כפית מלח

½  כפית פלפל

שמן זית לטיגון ובישול

 

אופן הכנה:

 

1. מגררים בעזרת פומפיה לקערה בינונית את תפוחי האדמה.

2. מוסיפים את יתר הרכיבים ומערבבים.

3. בעזרת הידיים לוקחים חופן מהתערובת וסוחטים את הנוזלים.

4. מטגנים את הלביבות בשמן משני הצדדים, עד שהן מזהיבות.

5. מוציאים מהשמן, מניחים על נייר סופג.

- See more at: http://www.gvinot.co.il/%d7%9c%d7%91%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%a4%d7%95%d7%90-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%9f/#sthash.i96olyaU.dpuf

רכיבים:

 

8 תפוחי אדמה בינוניים

3 ביצים

1 כוס קמח

1 כפית מלח

½  כפית פלפל

שמן זית לטיגון ובישול

 

אופן הכנה:

 

1. מגררים בעזרת פומפיה לקערה בינונית את תפוחי האדמה.

2. מוסיפים את יתר הרכיבים ומערבבים.

3. בעזרת הידיים לוקחים חופן מהתערובת וסוחטים את הנוזלים.

4. מטגנים את הלביבות בשמן משני הצדדים, עד שהן מזהיבות.

5. מוציאים מהשמן, מניחים על נייר סופג.

- See more at: http://www.gvinot.co.il/%d7%9c%d7%91%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%a4%d7%95%d7%90-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%9f/#sthash.i96olyaU.dpuf

רכיבים:

 

8 תפוחי אדמה בינוניים

3 ביצים

1 כוס קמח

1 כפית מלח

½  כפית פלפל

שמן זית לטיגון ובישול

 

אופן הכנה:

 

1. מגררים בעזרת פומפיה לקערה בינונית את תפוחי האדמה.

2. מוסיפים את יתר הרכיבים ומערבבים.

3. בעזרת הידיים לוקחים חופן מהתערובת וסוחטים את הנוזלים.

4. מטגנים את הלביבות בשמן משני הצדדים, עד שהן מזהיבות.

5. מוציאים מהשמן, מניחים על נייר סופג.

- See more at: http://www.gvinot.co.il/%d7%9c%d7%91%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%a4%d7%95%d7%90-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%9f/#sthash.i96olyaU.dpuf

רכיבים:

 

8 תפוחי אדמה בינוניים

3 ביצים

1 כוס קמח

1 כפית מלח

½  כפית פלפל

שמן זית לטיגון ובישול

 

אופן הכנה:

 

1. מגררים בעזרת פומפיה לקערה בינונית את תפוחי האדמה.

2. מוסיפים את יתר הרכיבים ומערבבים.

3. בעזרת הידיים לוקחים חופן מהתערובת וסוחטים את הנוזלים.

4. מטגנים את הלביבות בשמן משני הצדדים, עד שהן מזהיבות.

5. מוציאים מהשמן, מניחים על נייר סופג.

- See more at: http://www.gvinot.co.il/%d7%9c%d7%91%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%a4%d7%95%d7%90-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%9f/#sthash.i96olyaU.dpuf

רכיבים:

 

8 תפוחי אדמה בינוניים

3 ביצים

1 כוס קמח

1 כפית מלח

½  כפית פלפל

שמן זית לטיגון ובישול

 

אופן הכנה:

 

1. מגררים בעזרת פומפיה לקערה בינונית את תפוחי האדמה.

2. מוסיפים את יתר הרכיבים ומערבבים.

3. בעזרת הידיים לוקחים חופן מהתערובת וסוחטים את הנוזלים.

4. מטגנים את הלביבות בשמן משני הצדדים, עד שהן מזהיבות.

5. מוציאים מהשמן, מניחים על נייר סופג.

- See more at: http://www.gvinot.co.il/%d7%9c%d7%91%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%a4%d7%95%d7%90-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%9f/#sthash.i96olyaU.dpuf

רכיבים:

 

8 תפוחי אדמה בינוניים

3 ביצים

1 כוס קמח

1 כפית מלח

½  כפית פלפל

שמן זית לטיגון ובישול

 

אופן הכנה:

 

1. מגררים בעזרת פומפיה לקערה בינונית את תפוחי האדמה.

2. מוסיפים את יתר הרכיבים ומערבבים.

3. בעזרת הידיים לוקחים חופן מהתערובת וסוחטים את הנוזלים.

4. מטגנים את הלביבות בשמן משני הצדדים, עד שהן מזהיבות.

5. מוציאים מהשמן, מניחים על נייר סופג.

- See more at: http://www.gvinot.co.il/%d7%9c%d7%91%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%a4%d7%95%d7%90-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%9f/#sthash.i96olyaU.dpuf


חפשו מתכון נוסף: