שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מתכון לרוסטביף PDF הדפסה דוא
מתכונים - מאכלים לפסח

 

רכיבים:

 

3 ק"ג נתח סינטה איכותי

מעט שמן זית

מעט מלח גס

מעט פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה:

 

1. בעזרת מברשת מברישים את נתח הסינטה בשמן הזית. בסיום, מעסים את הנתח בעזרת הידיים.

2. מפזרים מלח גס ופלפל שחור גרוס ומעסים את הנתח בעזרת הידיים.

3. מחממים מחבת ברזל כבדה. רק לאחר שהמחבת לוהטת, צורבים את הנתח מכל הכיוונים.

4. מחממים את תנור האפייה לחום גבוהה (250º) ומכניסים את הנתח למשך כ - 2 דקות.

5. מוציאים מהתנור, מקררים ופורסים דק.

 

 



חפשו מתכון נוסף: