מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
500 גרם בשר בקר טחון
3 כפות פירורי לחם (בפסח ניתן להשתמש בקמח מצה)
1 כף שמן קנולה
1 בצל בינוני, מגורר בפומפיה
1 שן שום, קלופה ומגוררת בפומפיה
1 ביצה
1 כפית שטוחה מלח
½ כפית כמון
1 כפית שטוחה פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
½ כפית בהרט (או תבלין לקציצות)
½ כפית כורכום
אופן ההכנה:
1. מערבבים היטב את הרכיבים. טועמים ומתקנים במידת הצורך תיבול.
2. צרים מהתערובת קציצות. (הקציצות מיועדות לטיגון ולצליה).
המלצה חמה: ניתן להכין טחינה סמיכה ולמלא כל קציצה ב ½ כפית טחינה. סוגרים את הקציצה.
|
|