מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
5 יחידות סטייק פרגית, חתוכות לרצועות
3 ענפי סלרי, קצוצים
1 בצל גדול, קצוץ
1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות, פרוסות
2 שיני שום, כתושות
מלח, פלפל שחור
½ כפית תבלין לגריל עוף
אופן ההכנה:
1. מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצל והשום הכתוש. (חשוב לערבב במהלך הטיגון על מנת שהשום לא יישרף).
2. מוסיפים את הסלרי הקצוץ ואת הפטריות הפרוסות, מערבבים היטב וממשיכים בטיגון.
3. מוסיפים את רצועות הפרגיות ואת התבלינים ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהפרגיות מוכנות.
|
|