שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
פאי ענבים PDF הדפסה דוא
מתכונים - עוגות

רכיבים:

 

1 כוס ריבת ענבים

תחתית מוכנה של פאי

250 קרם וניל (שהוכן מראש)

1 כוס ענבים ירוקים, חצויים

1 כוס ענבים אדומים, חצויים

6 כפות מירור ניטרלי (ג'ל מתוק לאפיה שניתן להשיג בחנויות המתמחות באפיה), מדולל במעט מים

 

אופן ההכנה:

 

1. על גבי תחתית הפאי מסדרים מהענבים הירוקים והאדומים כשהחלק הישר כלפי מטה. מעליהם מורחים את קרם הוניל.

2. בעזרת מברשת מורחים מעל מירור ניטרלי.



חפשו מתכון נוסף: