שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מרק בצל דיאטטי PDF הדפסה דוא
מתכונים - מרקים



רכיבים:

 

5 בצלים גדולים פרוסים לעיגולים בעובי של ½ ס"מ

1 כף שמן זית

1 כף אבקת מרק בצל

½ כוס יין לבן

1 שורש סלרי, קלוף וחתוך לקוביות קטנות

מלח, פלפל שחור, לפי הטעם

4 כוסות מים

 

אופן ההכנה:

 

1. מחממים בסיר הבישול את כף השמן ומוסיפים את עיגולי הבצל. מטגנים עד להזהבה קלה.

2. מוסיפים את הסלרי ו - 3 כוסות מים. מרתיחים פעם אחת ומנמיכים הלהבה.

3. מרתיחים את המים בכוס הנותרת ומוסיפים לכוס את אבקת המרק. מערבבים היטב עד שהמרק נמס. ומוסיפים לסיר.

4. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים, מכסים הסיר ומבשלים במשך כ - 10 דקות, עד לריכוך הירקות.

5. טועמים ומתקנים במידת הצורך תיבול. מוסיפים את היין הלב ומערבבים.

 



חפשו מתכון נוסף: