מתכונים -
סנדוויצ'ים
|
רכיבים:
4 פרוסות לחם/חלה
לחלבי:
3 כפות גבינת ריקוטה או גבינת שמנת
2 כפות ריבה
3 כפות חלב
2 ביצים
¼ כפית מלח
מעט חמאה/מרגרינה או שמן, לטיגון
לבשרי:
מעט מרגרינה
4 פרוסות נקניק
3 כפות מים
2 ביצים
¼ כפית מלח
מעט מרגרינה או שמן, לטיגון
אופן ההכנה:
1. מורחים 2 פרוסות לחם/חלה בגבינת השמנת (לסנדוויץ' הבשרי מורחים מרגרינה).
2. מחממים את החמאה/מרגרינה/שמן.
3. שוברים לקערה את הביצים, מוסיפים מלח ואת החלב/מים וטורפים היטב.
4. טובלים את הסנדוויץ' בביצה משני צדדיו ומטגנים במחבת. כשהצד זהוב, הופכים. מטגנים לעוד כדקה ומוציאים.
|
|