מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
400 גרם פלאדה טלה, טחון גס
1 ק"ג בשר עגל, טחון גס
¼ כוס שמן זית
1 עגבניה גדולה, קצוצה דק
2 בצלים בינוניים, קצוצים
40 גרם צנוברים
3 שיני שום, כתושות
1 כוס פטרוזיליה, קצוצה
1 כף כמון
קורט מלח
קורט פלפל שחור
קורט פלפל אנגלי, טחון
אופן ההכנה:
1. לקערה גדולה מוסיפים את הרכיבים.
2. בעזרת הידיים מערבבים היטב, עד לקבלת תערובת אחידה.
* צרים בעזרת הידיים כמעיין קציצות, מטגנים או מכניסים לפיתה ושמים על הגריל (כשהקציצות בפנים).
|
|