שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
בשר רזה PDF הדפסה דוא
מתכונים - מילון מונחים קולינרי

מה זה בעצם ?

 

אלה הם נתחי הבקר הרזים: כתף, צוואר, צ'אק, פילה מדומה, שייטל ווייסברטן. מנה של 100 גר' סינטה מבושלת ללא שומן גלוי לעין מכילה 215 קלוריות, 9.98 גר' שומן 89-ו מיליגרם כולסטרול. יתרונותיו של בשר בקר רזה: מכיל כמות נמוכה של שומן. עשיר בברזל, באבץ ובוויטמינים מקבוצת B החיוניים לתפקוד הגוף בכלל ולבריאות הלב בפרט. בשר בקר טרי הוא גם דל מלח - יתרון חשוב נוסף לבריאות הלב.



חפשו מתכון נוסף: