שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
ביף סוביניון PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

הצעת הגשה.


רכיבים:


½1 ק"ג בשר בקר לגולש
400 ג' בייקון/חזה אווז מעושן
6 בצלים חתוכים לפרוסות
8 גזרים פרוסים
מעט קוניאק
1 בקבוק יין אדום יבש (קברנה סוביניון)
מלח ים גס
פלפל גרוס


אופן ההכנה:


1. מרפדים את הסיר בבייקו ן/ אווז מעושן.
2. מניחים שכבת בצלים, שכבת גזר, שכבת בייקון/אווז, ועליה עוד שכבת גזר, שכבת בצל. מתבלים במלח גס ובפלפל גרוס.
3. שופכים בקבוק יין אדום, מעט קוניאק ומסיימים בשכבת בייקון/אווז נוספת.
4. סוגרים עם מכסה שנסגר היטב (על המכסה ליצור אטימה מלאה, וואקום).
5. מבשלים כ-4 שעות.



חפשו מתכון נוסף: