שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
סלט כרוב לבן ושמיר PDF הדפסה דוא
מתכונים - סלטים

רכיבים:

 

1 כרוב בינוני
½ צרור של שמיר
3 שיני שום גדולות כתושות
פלפל לבן
מיונז מאיכות טובה - כ- 3 כפות גדושות (תלוי בכמות הכרוב)
שמן
חומץ 5%


אופן הכנה:



1. לפרוס דק ככל האפשר את הכרוב.

2. להפריד השמיר מהגבעולים ולקצוץ דק.

3. להוסיף את כל שאר חומרי התיבול לערבב היטב.

4. לטעום ולתקן תיבול.

5. להשהות כשעה לפני ההגשה לאיחוד הטעמים.



חפשו מתכון נוסף: