שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
עוף בציפוי בוטנים PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

12 שוקיים של עוף
200 גרם בוטנים קלויים קצוצים דק
½ כוס קמח
¼ כוס שמן
¼ כוס מיץ לימון
2 ביצים
פפריקה חריפה
פפריקה מתוקה
2 כפות עלי כוסברה או פטרוזיליה קצוצים
מלח
פלפל



אופן ההכנה:



1. להשרות את העוף כמה שעות בשמן ומיץ לימון.
2. לערבב את הקמח עם שני סוגי הפפריקה, המלח והפלפל.
3. לנגב את העוף במגבת ניר ולטבול אותו בקמח, לאחר מכן בביצה ולאחר מכן בבוטנים
ובכוסברה.
4. לאפות עד 40 דקות בחום גבוה (200-220 מעלות).



חפשו מתכון נוסף: