שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
סלט מלפפונים ובצל סגול PDF הדפסה דוא
מתכונים - סלטים

רכיבים:

 

10 מלפפונים יפים, פרוסים דק דק
1 בצל סגול מקולף, חתוך לפרוסות דקות מאד

 

לרוטב:


3 כפות חומץ בן-יין לבן או לחילופיןחומץ בלסמי לבן.
4 כפות שמן זית
½1 כפות סוכר
1 כף חרדל צרפתי
2 פות מים
פלפל חור גרוס דק
מלח


אופן ההכנה:


1. מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב ביחד , טועמים ומתרקנים תיבול.

2. מניחים את הבצל והמלפפונים בקערת הגשה יוצקים מעליהם את הרוטב סמוך להגשה.



חפשו מתכון נוסף: