מתכונים -
עוגות
|
רכיבים:
¼3 כוסות קמח ¼1 כוסות סוכר ½1 כפיות אבקת אפיה ¾ כוס שקדים מולבנים טחונים ¾ כוס שקדים מולבים שלמים ¾ כוס אגוזי לוז שלמים ¾ כוס פירות יבשים קצוצים גס 5 ביצים
אופן ההכנה:
1. יש לערבב את כל החומרים לבצק נעים למגע.
2. לגלגל לגלילים עבים ולהניח בתבנית מרופדת ניר אפיה, במרחק מה בין הגלילים.
3. למרוח בחלבון ביצה ולאפות בחום של 175 מעלות כ-18 דקות.
4. להוציא מהתנור ולקרר.
5. לחתוך לפרוסות בעובי ½ ס"מ ולאפות בשנית בחום נמוך של 160 מעלות כ-20 דקות, עד שהעוגיות קשות ויבשות.
|
|