מתכונים -
מאכלים לפסח
|
רכיבים:
6 ביצים ¼1 כוס סוכר ½ כוס קמח מצה מסונן 100 גרם קוקוס ½ שקית אבקת אפיה (כשר לפסח) 2 כפות ברנדי (כשר לפסח) 100 גרם שוקולד מריר (פרווה)
אופן ההכנה:
1. להקציף 6 חלבונים (לבנים) עם ¼1 כוס סוכר. 2. להוסיף 6 חלמונים (צהובים) ולערבב בעדינות. 3. לגרד את השוקולד בפומפיה גסה, להוסיף לקצף החלבונים ולערבב. 4. להוסיף ולערבב בעדינות: ½ כוס קמח מצה מסונן, 100 גרם קוקוס טחון, ½ שקית אבקת אפיה לפסח ו – 2 כפות ברנדי. 5. לשפוך לתבנית משומנת מספר 28, ולאפות בחום 180 מעלות כ – 45 דקות, עד שיזהיב, לבדוק בקיסם.
|
|