מתכונים -
ממרחים
|
רכיבים:
150 גרם טופו 2 בצלים גדולים ½ כוס אגוזי מלך 2 כפות סילאן (דבש תמרים) או מולסה מתוקה 50 מ"ל (¼ כוס) יין אדום מתוק ¼ כפית אגוז מוסקט מגורד ½ כפית מלח ¼ כפית פלפל שחור שמן לטיגון
אופן ההכנה:
- קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
- חותכים את הטופו לקוביות, וטוחנים במעבד מזון. מוסיפים למעבד מזון את הבצל המטגן, היין, הסילאן, האגוזים, והתבלינים וטוחנים עד לקבלת לתערובת חלקה ואחידה.
|
|