שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
ממרח טופו PDF הדפסה דוא
מתכונים - ממרחים

רכיבים:

 

150 גרם טופו
2 בצלים גדולים
½ כוס אגוזי מלך
2 כפות סילאן (דבש תמרים) או מולסה מתוקה
50 מ"ל (¼ כוס) יין אדום מתוק
¼ כפית אגוז מוסקט מגורד
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
שמן לטיגון


אופן ההכנה:


  1. קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
  2. חותכים את הטופו לקוביות, וטוחנים במעבד מזון. מוסיפים למעבד מזון את הבצל המטגן, היין, הסילאן, האגוזים, והתבלינים וטוחנים עד לקבלת לתערובת חלקה ואחידה.



חפשו מתכון נוסף: