שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
ממרח אבוקדו ותפוחי אדמה PDF הדפסה דוא
מתכונים - ממרחים

רכיבים:

 

אבוקדו בשל
2 תפוחי-אדמה
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
מעט פטרוזיליה קצוצה דק
מלח לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

 

  1. מקלפים את תפוחי-האדמה, חותכים לרבעים ומבשלים בסיר מים במשך כחצי שעה, עד להתרככותם.
  2. מעבירים את תפוחי-האדמה לקערה, ומוסיפים לקערה גם את תוכן האבוקדו.
  3. מועכים למחית, מוסיפים את התבלינים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.



חפשו מתכון נוסף: