שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
קבב מהדג PDF הדפסה דוא
מתכונים - דגים ופירות ים

רכיבים:

 

750 גרם פילה דג ללא עור

1 בצל חתוך לרבעים

1 צרור פטרוזיליה

מלח גס

פלפל שחור גרוס גס

1 כף שמן זית

1 ביצה

3-4 כפות פירורי לחם


אופן ההכנה:


1. טוחנים במטחנת בשר את פילה הדגים, הבצל והפטרוזיליה ומתבלים במלח ובפלפל.

2. מוסיפים את הביצה, שמן הזית ופירורי הלחם.מערבבים היטב ויוצרים את כדורי הקבב.

3. המחבת עם מעט שמן/גריל, צולים/מטגנים.



חפשו מתכון נוסף: