מתכונים -
דגים ופירות ים
|
רכיבים:
½ ק"ג קלמרי טבעות
פלפל שחור
מלח
אבקת שום
פפריקה חריפה/מתוקה
סיר טיגון עם שמן עמוק
קמח
אופן ההכנה:
1. את טבעות הקלמרי יש לטבול ברכיבים בסדר הבא: בפלפל השחור, בשום, בפפריקה ובמלח.
2. להכניס את הטבעות למסננת דקה ולשפוך עליהם קמח. את הקמח יש לנער מספר פעמים.
3. מכניסים את הטבעות לסיר עם השמן הרותח ולטגן כ 2-3 דקות בלבד (מומלץ שלא לטגן זמן רב יותר, כיוון שהקלמרי נהפך לצמיגי). לטגן בשמן העמוק והרותח כ-2-3 דקות בלבד עד לקבלת צבע זהוב.
|
|