שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
תאית PDF הדפסה דוא
מתכונים - מילון מונחים קולינרי

מה זה בעצם ?

 

פחמימה המורכבת מיחידות רבות של גלוקוז. סוג של סיבים תזונתיים שמערכת העיכול שלנו לא מעכלת ולכן ממלאת תפקיד מאוד חשוב בהקלה על תפקוד המעיים. התאית סופגת מים ומונעת עצירות. תאית הנמצאת בדגנים מלאים מועילה יותר למעי מאשר תאית המצויה בפרות וירקות. כיום טוענים כי מזון העשיר בסיבים תזונתיים יכול למנוע מחלות רבות ובניהן סרטן. במזון מן החי אין תאית.



חפשו מתכון נוסף: