מתכונים -
סלטים
|
הכמויות מיועדות להכנת 5 מנות.
רכיבים:
1 ק"ג לב ארטישוק חתוך לרבעים, מושרה במי לימון עד סוף הקילוף (טרי בלבד)
½ כוס שמן
מיץ מלימון אחד
תפוז מחולק לפלחים
6 שיני שום פרוסות
מלח
פלפל לבן
¼ כפית אגוז מוסקט
½ כפית כורכום
מים לכיסוי
אופן ההכנה:
1. בסיר, מבשלים על להבה נמוכה את כל המרכיבים יחד, עד שהמים יתאדו או עד שהארטישוק מבושל (שלא יהיה רך מדי).
2. מסירים מהאש ומכניסים למקרר.
|
|