מתכונים -
סלטים
|
רכיבים:
1 כרוב בינוני חתוך לרצועות דקות
50 גרם אגוזים
מעט שמן לטיגון
50 גרם צנוברים
50 גרם שומשום
לרוטב:
¼ כוס שמן קנולה
½ כוס חומץ
4 כפות רוטב סויה
2-3 כפות סוכר חום
אופן ההכנה:
1. מטגנים את האגוזים במעט שמן עד שישחימו. מוסיפים את הצנוברים וממשיכים לטגן עד שישחימו. מוסיפים את השומשום וממשיכים בטיגון לעוד דקה - שתיים תוך כדי ערבוב.
2. שמים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת, סוגרים ומנערים היטב.
3. לפני ההגשה יוצקים את תערובת האגוזים ואת הרוטב על הכרוב.
|
|