שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
סלט סלק רוסי PDF הדפסה דוא
מתכונים - סלטים




רכיבים:

 

½ ק"ג סלק

מלפפון חמוץ

בצל קטן

כפית חרדל

1 כף סוכר

½ כפית מלח

3 עלי דפנה

קורט פלפל

2 כפות שמן

מיץ מלימון שלם


אופן ההכנה:


1. מקלפים את הסלקים וחוצים אותם, מכסים במים ומבשלים עם ½ כף סוכר, ½ כפית מלח  ועלי דפנה עד שהסלק רך.

2. מסננים את המים. חותכים את הסלק לפרוסות דקות או לקוביות קטנות, קוצצים דק את הבצל והמלפפון החמוץ, מכינים רוטב ממיץ לימון מלח, סוכר, פלפל, חרדל ושמן. מערבבים את הירקות עם הרוטב



חפשו מתכון נוסף: