שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
בננות בציפוי קפה ורום PDF הדפסה דוא
מתכונים - קינוחים ומנות אחרונות

רכיבים:


6 בננות

6 כפות חמאה

3 כפות אבקת סוכר

3 כפות סוכר חום

2 כפות קפה חזק מאוד (עדיף אספרסו)

גלידה וניל (או כל גלידה אחרת)


אופן ההכנה:


1. מקלפים את הבננות וחותכים אותן לחצי באורך ולחצי ברוחב.

2. במחבת מחממים את החמאה עד שנמסה. מטגנים את הבננות.

3. מוסיפים את שני סוגי הסוכר יחד ומטגנים עד שהבננות מוזהבות מעט מכל הצדדים.

4. מוזגים את הקפה ואת הרום למחבט, מציתים את הרום ומגישים על צלחת קינוח יחד עם גלידה.



חפשו מתכון נוסף: