שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
דובדבנים בשרי PDF הדפסה דוא
מתכונים - קינוחים ומנות אחרונות




רכיבים:

 

דובדבנים טריים

מעט חמאה

ליקר שרי

הרינג או מרסלה

גלידה וניל צרפתי איכותית


אופן ההכנה:


1.שוטפים את הדובדבנים ומנתקים מהגבעול.

2. במחבת טפלון ממיסים חמאה, מקפיצים את הדובדבנים מעט בחמאה ומוסיפים ליקר שרי הרינג או מרסלה.

3. מבשלים את הדובדבנים בליקר מספר דקות ומגישים חם בקעריות מנה אחרונה בצירוף גלידת וניל.



חפשו מתכון נוסף: