מתכונים -
קינוחים ומנות אחרונות
|
רכיבים:
6 ביצים מופרדות
½ ק"ג גבינת מסקרפונה
1 כוס סוכר וניל
150 גר' אגוזים מסוכרים
½ כוס אבקת קקאו
1 חבילת בישקוטים
½ כוס אספרסו
2 כפות ברנדי
אופן ההכנה:
1. מכניסים את החלבונים למערבל ומקציפים עד לקבלת קצף יציב. מעבירים את הקצף מקערת המערבל לקערה נפרדת.
2. מכניסים לקערת המערבל את החלמונים והסוכר ומקציפים כ-4 דקות עד שהתערובת נהיית בהירה וגבוהה.
3. מוסיפים את הגבינה ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מוסיפים את קצף החלבונים ומערבלים כ-10 שניות.
5. מערבבים יחד את האספרסו והברנדי.
6. טובלים את הבישקוטים בתערובת האספרסו-ברנדי ומסדרים אותם בתחתית התבנית.
7. יוצקים מעט מכמות תערובת האספרסו-ברנדי על הבישקוטים המסודרים בתבנית, עליה יוצקים שכבה מהתערובת הגבינה, עליה מפזרים שכבת אגוזים ועליה מפזרים שכבת קקאו וכן הלאה.
|
|