מתכונים -
קינוחים ומנות אחרונות
|
לביבות בננה בקינמון.
רכיבים:
4 ביצים
¾ כוס קמח רגיל
½ כוס מים
4 בננות בשלות מאוד
2 כפות סוכר
½ כפית קינמון
½ כפית אגוז מוסקט טחון
½ כפית ג'ינג'ר טחון
1 כפית קליפת תפוז מגוררת
שמן תירס לטיגון
אופן ההכנה:
1. טורפים את הביצים ומערבבים עם המים והקמח.
2. מועכים בעזרת מזלג את הבננות ומוסיפים לבלילה.
3. בקערה נפרדת, מערבבים את הסוכר ואת הקינמון. מחלקים את התערובת הזו לשניים. חצי אחד מערבבים עם יתר התבלינים ומוסיפים אותו לבלילה ואת החצי השני משהים בצד לבנתיים.
4. מחממים את השמן במחבת או בסיר לטיגון. לוקחים כפית מהתערובת ויוצקים לשמן הרותח. ממתינים עד שהלביבות ישחימו ויתפחו ומוציאים מהשמן.
5. מסדרים את הלביבות על גבי נייר סופר ועליהן יוצקים את המחצית הנותרת מתערובת הסוכר והקינמון.
|
|