מתכונים -
קינוחים ומנות אחרונות
|
רכיבים:
1 כוס דבש
1 כוס שקדים מקולפים וקצוצים
מרגרינה למריחת התבנית
500 גרם אטריות דקות
אופן ההכנה:
1. מבשלים את האטריות במים עם מלח, ומסננים. ממלאים את האטריות בתבנית מלבנית ודוחסים היטב.
2. כשהאטריות מתקררות אפשר להוציא אותן מהתבנית והן תשארנה צמודות. חותכים לריבועים בגודל 5X 5 ס´מ בערך.
3. משמנים תבנית אפיה גדולה יותר מהתבנית הקודמת, ומסדרים עליה את הריבועים. מכסים בשקדים, ומורחים בהרבה דבש.
4. שמים בתנור חם למשך 20-30 דקות. מוציאים ושוב מפזרים שקדים ודבש.
|
|