שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מוס פטל שחור PDF הדפסה דוא
מתכונים - קינוחים ומנות אחרונות



רכיבים:

 

250 גרם פטל שחור שטוף

50 גרם סוכר

מיץ מ-½ לימון

½1 כפיות אבקת ג'לטין

70 מ"ל שמנת

1 חלבון


אופן ההכנה:


1. מחממים את הפטל עם סוכר ומיץ לימון על אש נמוכה במשך עשר דקות.

2. מצננים, מועכים דרך מסננת דקה לקערה. מערבבים את הג'לטין עם שתי כפות מים בכוס ומשהים לחמש דקות.

3. בוחשים את הג'לטין בכוס, עד להמסה מלאה. מוזגים את הג'לטין המומס באיטיות אל תוך הפטל.

4. מקציפים (בנפרד) שמנת וחלבון לקצף יציב כל אחד.

5. כאשר מחית הפטל מתחילה להתייצב מקפלים פנימה תחילה את השמנת ולאחר מכן את החלבון.

6. מעבירים לקעריות אישיות ומכניסים למקרר למספר שעות. מגישים מעוטר בקצפת וגרגרי פטל שלמים.



חפשו מתכון נוסף: