מתכונים -
עוגות
|
רכיבים:
תבנית עגולה נשלפת בקוטר של 28 סנטימטר
למלית:
800 גר' גבינה לבנה 9%
120 גר' אינסטנט וניל
100 גר' סוכר
60 גר' קמח
3 ביצים מס'
3 גביעי שמנת חמוצה
גרידת לימון
לציפוי:
60 גר' אינסטנט וניל
400 גר' שמנת חמוצה
3 כפיות מיץ לימון
אופן ההכנה:
1. משמנים את תבנית האפייה ומחממים את התנור לטמפרטורה של 150 מעלות.
2. המלית: מערבבים יחד את כל החומרים עד שמתקבל מרקם אחיד. יוצקים לתבנית ואופים במשך 30 דקות. כעבור 30 דקות, מנמיכים את הטמפרטורה ל-120 מעלות ואופים לעוד 40 דקות (על המרקם להיות בצבע זהוב).
3. הציפוי: מערבבים יחד את כל החומרים ויוצקים על העוגה. מחזירים לתנור ואופים למשך 6 דקות נוספות.
|
|