מתכונים -
עוגות
|
רכיבים:
לבצק:
250 גרם קמח
80 גרם שקדים טחונים
100 גרם סוכר
150 גרם חמאה
למילוי:
1 ק"ג תפוחים, פרוסים דק
50 גרם קורנפלור
5 כפות דבש
2 חלמונים
50 גרם סוכר
1 כפית קנמון
אופן ההכנה:
הבצק:
1. לערבב חמרים יבשים, להוסיף חמאה וללוש לבצק פירורים.
2. לשטח 2/3 מהבצק בתבנית משומנת, ולשמור במקרר.
המילוי:
1. לאדות את התפוחים על אש קטנה במשך 5 דקות.
2. לסנן את התפוחים, לשמור את הסירופ.
3. לערבב בקערה נפרדת: 250 גרם גבינה , 5 כפות דבש, 2 חלמונים.
4. להמיס במים 50 גרם קורנפלור, להוסיף לסירופ התפוחים, ולערבב עם הגבינה.
5. לשטח את התערובת על הבצק, לפזר מעל את התפוחים המאודים. מעל הכל לפזר את 1/3 הבצק הנותר (פירורים).
|
|