שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים עוגת גבינה PDF הדפסה דוא
מתכונים - עוגות



רכיבים:

 

לבסיס:


150 גר' ביסקוויט פתי בר בטעם שוקולד

¼ כוס אגוזי פקאן קלופים

100 גר' חמאה (½ חב' רגילה)

1 כפית קינמון

3 כפות סוכר


למלית:


200 גר' שוקולד לבן

¾ מיכל שמנת מתוקה להקצפה (אפשר גם שמנת צמחית)

500 גר' גבינת שמנת

4 ביצים

2 חב' סוכר וניל

1 כוס סוכר

1 קליפת תפוז מגוררת


לציפוי:


1 כוס מיץ תפוזים

3 ביצים המופרדות לחלבונים ולחלמונים

½ כוס דבש

½ כוס אבקת סוכר

½1 כפיות קורנפלור

1 כוס מים


אופן ההכנה:


1.  מפוררים את הביסקוויטים, מוסיפים את כל חומרי הבסיס ובוחשים היטב עד שמתקבלת עיסה אחידה.

2. לוקחים סיר וממיסים בו את השוקולד, ½ מיכל שמנת מתוקה. מערבבים היטב את התערובת עד שנהיית אחידה וחלקה ומכניסים למקרר. • מכניסים למערבל את גבינת השמנת, יתרת השמנת להקצפה, הסוכר, 4 ביצים. מערבלים עד שמתקבלת תערובת חלקה לגמרי.

3. יוצקים לתערובת בהדרגה את השוקולד (מהמקרר), סוכר וניל ואת קליפת התפוז המגוררת ואופים בתנור בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 20 דקות. הציפוי:

4. מקציפים במערבל את החלבונים עם אבקת הסוכר, עד שהתערובת נהיית בהירה. מוסיפים את הדבש, הקורנפלור, מיץ התפוזים והמים וממשיכים לערבל עוד מספר שניות. • מעבירים את התערובת לסיר קטן ומבשלים על אש קטנה תוך כדי בחישה עד שהתערובת נהיית סמיכה.


הערה: לאחר שהעוגה נאפתה והתקררה, יוצקים עליה את תערובת המילוי ומכניסים למקרר.



חפשו מתכון נוסף: