מתכונים -
עוגות
|

רכיבים:
תערובת 1:
2 מיכלים גבינה 9%
4 כפות קורנפלור
4 כפות אינסטנט וניל
4 חלמונים
½ כוס סוכר
תערובת 2:
4 חלבונים
¼ כוס סוכר
2 מיכלים שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
1. מערבבים היטב את כל החומרים של תערובת מס' 1 במערבל במהירות נמוכה או במטרף יד.
2. מקציפים חלבונים עם ¼ כוס סוכר.
3. מאחדים את התערובות ואופים ב-180 מעלות עד שהעוגה מזהיבה. מוציאים ומצננים.
4. מקציפים היטב 2 שמנת מתוקה עם מה שנותר בחבילת האינסטנט וניל ו-5 כפיות סוכר.
5. מורחים את הקרם על העוגה. הערה: לאפות את העוגה בתוך תבנית מלאה מים עד לחצי הגובה כדי למנוע סדקים. אפשר גם בלי ציפוי השמנת. למעשה, העוגה נטרפת עוד לפני שמספיקים לצפות.
|
|