מתכונים -
קינוחים ומנות אחרונות
|
רכיבים:
לבלינצ'ס:
4 ביצים 6 כפות סוכר 2 כוסות קמח 2 כוסות חלב 1 כף שמן מעט מרגרינה קורט מלח
למילוי:
1 קילו תפוחים קלופים וחתוכים לפרוסות דקות כף חמאה מקל וניל 2 כפות סוכר כף מיץ לימון 2 כפות מים
אופן ההכנה:
הבלינצ'ס:
1. טורפים את כל החומרים ויוצקים שכבה דקה על מחבת טפלון חמה. כאשר הדפנות מזהיבות מנתקים את החביתית מן המחבת והופכים לצד השני למשך כדקה.
המילוי:
2. במחבת מחממים ומקפיצים את תפוחי העץ עם כל התוספות עד שהם מתרככים היטב. 3. מועכים חלק מהם לרסק ומערבבים שוב. 4. יוצקים על בלינצ'ס ומגישים חם.
|
|