שתפו בפייסבוק
 
הרשמה

סוגי בשר

# שם המתכון צפיות
1 פילה בקר 2319
2 טיבון סטייק 3027
3 ויסבראטן (ראש ירכה) 2751
4 צלעות טלה 2134
5 אסאדו עגל 2566
6 צוואר 2578
7 אסאדו 2614
8 שריר 2550
9 צלי כתף 3310
10 כתף מרכזי 2333
11 חזה 2405
12 צלעות 2303
13 אנטריקוט 2416
14 נתח קצבים 3895
15 שייטל 3266
16 פריים ריבס 2925
17 מותנית - פילה 2477
18 סינטה 3024
19 סטייק אנטריקוט 3189
20 סטייק טיבון 3505
21 פילה מיניון 9995
22 אוסובוקו (שריר אחורי) 1955