שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מתכונים
טיפים למוצרי בישול מנירוסטה PDF הדפסה דוא
מתכונים - פטנטים וטיפים לבישול ולאפיה

רוצים לבשל בריא יותר, יעיל יותר ואפילו טעים יותר? הגיע הזמן שתעברו לבשל במגוון מוצרי נירוסטה העומדים לרשותכם ומתאימים לכל מטבח, ביתי או תעשייתי. כלים כגון סירים ומחבתות, תבניות, קערות הכנה בכל הגדלים ועוד. לצד מתקנים ומכשירים כמו תנורים, מקררים, משטחי עבודה, עגלות עבודה ועוד העשויים כולם נירוסטה משמשים מדי יום אלפי שפים וחובבי בישול ברחבי העולם . גם לכם מגיע להשתדרג! בואו להכיר את מוצרי הנירוסטה המובילים ואת היתרונות שלהם.

סירים ומחבתות

הסירים העשויים נירוסטה, ואפילו המחבתות העובדות קשה עם שמן וטיגון, זוכות לקרצוף הגון לאחר השימוש ומיד מקבלות חזרה את הברק והניצוץ המבריק שלהם. מוצרי נירוסטה אינם נסדקים או נשברים, אינם סופחי כתמים ובעצם הם אידיאליים למי שרוצה מטבח בעל מראה מבריק ונקי וכלים בעלי בוהק ניקיון.

כלים חזקים במיוחד

הכלים העשויים נירוסטה נחשבים לחזקים במיוחד, הם עמידים בפני שלל תנאים קיצוניים ואפילו עומדים בטמפרטורות יוצאות דופן. חום, קור, בישול, אפייה, טיגון או קלייה, אידוי ושלל פעולות הבישול מתבצעות עליהם בקלות וביעילות.

והטעם? משגע!

טעמם של בישולים שנוצרו בכלי נירוסטה מיוחד במינו. הנירוסטה מתחממת במהירות ועוזרת להשיג סיר מרק ענקי בתוך זמן קצר, או סיר קציצות, דגים או בשר. בישול מהיר זה הינו אחיד, הנירוסטה צוברת חום ומפזרת אותו לכל אורך הסיר, גם הדפנות וגם תחתית הסיר מבשלים את התבשיל שבתוכו. מהירות וחום הבישול אינם פוגעים בכלי עצמו, מוצרי נירוסטה כאמור עמידים לחום גבוה במיוחד.

תנור, כיריים, מקרר ומשטח עבודה

על מנת להשיג תוצאות בישול אידיאליות עליכם להיות מצויידים בציוד איכותי לבישול. בדיוק לשם כך עומדים לרשותכם מספר מוצרי בסיס, מקרר – לאחסון וקירור מוצרי מזון בסיסיים, כיריים עשויים נירוסטה – לניקוי מהיר ושמירה על המוצר לאורך שנים, משטח עבודה – שאינו מחליד במים, אינו ניזוק מחום ומאפשר חיתוך, ריסה, קילוף ועבודה ממושכת בניקוי קל ומהיר. וכמובן תנור, תנור נירוסטה שקל לתפעל ונוח לשימוש מסיבי במטבח פעילת במיוחד.

אחרי כל היתרונות הללו, לא תעברו לנירוסטה? מוצרי נירוסטה, השם החם ביותר במטבח הביתי והתעשייתי בכל העולם.

 
היתרונות הרבים של פירות המגיעים אלינו עם סלסלות פירות PDF הדפסה דוא
מתכונים - פטנטים וטיפים לבישול ולאפיה

ליצ'י, אבטיח, מלון, שזיפים, מנגו, ענבים – כולם פירות העונה, עשירים בטעם, עסיסיים ומלאים ויטמינים ובריאות. רשימת הפירות שנביא במאמר זה היא אמנם חלקית אך אפשר להתרשם מהעושר הרב העומד בפנינו ומההיצע המגוון כל כך של אפשרויות. לאכילת פירות יתרונות רבים: הם מוכנים לאכילה ואינם דורשים בישול, הכנה או חיתוך – לכן הם מושלמים לקיץ ואינם דורשים עמידה במטבח, מול התנור החם או מול להבת הכיריים. הם משתלבים בכל סוגי הארוחות, החל בארוחת בוקר וכלה בארוחת ערב.


יתרונות נוספים של אכילת פירות

אכילת פירות היא משביעה, מרעננת ומספקת לגוף אף חלק מן הנוזלים החיוניים לקיץ החם. פירות הם אריזה טבעית ומושלמת לאכילה בכל השנה ובעיקר בקיץ. לכן כשהם מגיעים ארוזים ומוכנים במשלוח של סלסלות פירות ההנאה מאכילת פירות משודרגת כפליים, כי בדרך זו הזמנה של פירות המגיעים בסלסלות חוסכת לנו עוד יותר את המאמץ המיותר בקיץ. שיטה זו טובה במיוחד כשמגיעים אליכם אורחים, כשאתם הולכים לים או לבריכה, כשבא לכם לנשנש או כתחליף לארוחת ערב.


סלסלות פירות כבסיס למגוון ארוחות טעימות

אפרסקים, ענבים, קיווי, אגסים, תמרים – כולם פירות טריים ועסיסיים המתאימים גם לאכילה מיידית וגם להכנת שייק פירות טעים ומרענן. שייק פירות הוא פצצת אנרגיה להתחיל בה את היום. רוצים מתכון: הכניסו לבלנדר מגוון פירות מסוגים שונים לפי טעמכם למשל: בננות כדי לתת לשייק סמיכות, אגסים וענבים כדי לתת לו עסיסיות, תוכלו להמתיק בסירופ מייפל או בפירות מיובשים, תוסיפו לו חלב רגיל או חלב שקדים, שהרי גם השקדים הם פרי, וכמות קטנה של חמאת שקדים. ערבבו בבלנדר, טעמו והוסיפו פירות לגיוון הטעם. כך תוכלי להכין לעצמכם בכל יום שיק חדש, שונה ומרענן. כדי לצמצם את כל שלבי ההכנה תוכלו לפנק את עצמכם בהזמנה של סלסלות פירות. בדרך זו תקבלו את הפרי חתוך, רחוץ ומוכן.


רעיונות נוספים ליהנות מפרי העונה

תאנים, תפוחים, דובדבנים, אננס – מצטרפים אל מבחר פירות הקיץ הטובים והמשובחים. פירות עונה טריים שנקטפו בבוקר ומגיעים אליכם עוד באותו יום רחוצים ומוכנים לאכילה. גם גלידה ביתית טעימה ובריאה אפשר להכין בשילוב של פירות העונה עם פירות מיובשים, גרידת לימון, שקדים ואגוזים. בחרו את המתכון המתאים לכם וכך תקבלו גלידה טבעית, בריאה וטבעונית ללא תוספת סוכר, צבעי מאכל או חומרים משמרים שונים.


הרעיונות הטובים לאכילת פירות

לסיכום כל מה שנאמר כאן אנו רואים כי פירות העונה אכן מספקים לנו פתרונות נפלאים לארוחות קיץ במגוון דרכים:

  • פירות טריים, חתוכים ורחוצים;

  • סלסלות פירות מוכנים ללא טרחה;

  • שייק פירות מרענן ומשביע;

  • גלידת פירות מפנקת ובריאה;

  • ארוחה קלה בפני עצמה.


ועוד רעיונות רבים וטובים שבזכותם אפשר ליהנות מהזמנת פירות המגיעים בסלסלות מוכנים לאכילה, להגשה, לבריאות ולהנאה.

 
סנדוויץ' מטוגן PDF הדפסה דוא
מתכונים - סנדוויצ'ים




רכיבים:

 

4 פרוסות לחם/חלה

 

לחלבי:

3 כפות גבינת ריקוטה או גבינת שמנת

2 כפות ריבה

3 כפות חלב

2 ביצים

¼ כפית מלח

מעט חמאה/מרגרינה או שמן, לטיגון

 

לבשרי:

מעט מרגרינה

4 פרוסות נקניק

3 כפות מים

2 ביצים

¼ כפית מלח

מעט מרגרינה או שמן, לטיגון

 

אופן ההכנה:

 

1. מורחים 2 פרוסות לחם/חלה בגבינת השמנת  (לסנדוויץ' הבשרי מורחים מרגרינה).

2. מחממים את החמאה/מרגרינה/שמן.

3. שוברים לקערה את הביצים, מוסיפים מלח ואת החלב/מים וטורפים היטב.

4. טובלים את הסנדוויץ' בביצה משני צדדיו ומטגנים במחבת. כשהצד זהוב, הופכים. מטגנים לעוד כדקה ומוציאים.

 

 

 

 

 

 
טוסט צרפתי - פרנץ' טוסט PDF הדפסה דוא
מתכונים - כללי

 

רכיבים:

 

2 ביצים גדולות

¾ כוס חלב

½ כפית מלח

4 פרוסות לחם או חלה

3 כפות שמן קנולה, לטיגון.

 

אופן ההכנה:

 

1. לצלחת עמוקה יוצקים את החלב.

2. לצלחת עמוקה נוספת שוברים את הביצים. מוסיפים מלח וטורפים בעזרת מזלג או מטרפה.

3. מחממים את השמן במחבת.

4. טובלים כל פרוסה משני צדדיה בחלב, מעבירים לצלחת הביצים וטובלים משני הצדדים מספר פעמים.

5. מטגנים את הפרוסות במחבת עד שהצד המיטגן מקבל גוון זהוב. נופכים את הפרוות לצד השני ומטגנים עד להזהבה.

 
חביתה ספרדית PDF הדפסה דוא
מתכונים - כללי

 

 

רכיבים:

 

1 תפוח אדמה בינוני, קלוף, מבושל.

2 ביצים

מלח, פלפל שחור

2 כפות שמן זית

 

אופן ההכנה:

 

1. חותכים את תפוח האדמה לקוביות בגודל של 2 - 3 ס"מ.

2. לקערה קטנה שוברים את הביצים. מוסיפים קורט מלח וקורט פלפל. טורפים היטב בעזרת מטרפה או מזלג.

3. מחממים במחבת את שמן הזית. כשהשמן חם מפזרים את קוביות תפוחי האדמה ומטגנים במשך כחמש דקות. (הופכים אותם בעדינות על מנת שיצרבו מכל הצדדים).

4. יוצקים את תערובת הביצים על קוביות תפוחי האדמה ומנמיכים הלהבה.

5. לאחר שהביצה נקרשת, הופכים אותה לצידה השני בעזרת מרית. מטגנים לעוד כדקה - דקה וחצי ומיציאים לצלחת ההגשה.

 

 
«התחלההקודם12345678910הבאסיום»

דף 8 מתוך 787