רכיבים:
500 גר' על תרד טריים שטופים (אפשר להשתמש בתרד קפוא)
150 גר' גבינת פאניר
1 בצל בינוני, מגורר
2 - 3 כפיות שום כתוש
1 כפית ג'ינג'ר כתוש
1 עגבנייה גדולה חתוכה מגוררת
2 - 3 כפות ג'אי (אפשר גם שמן)
½ כפית גרם מסאלה
½ כפית פפריקה חריפה
מיץ מחצי לימון
50 מ"ל שמנת מתוקה /יוגורט טבעי
¼ כפית סוכר
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. את התרד חולטים במים רותחים כ- 2 דק' ומקררים מייד במי קרח. טוחנים במעבד מזון עד לקבלת עיסה.
2. במחבת מחממים גהי. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לשחמה קלה. מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומטגנים עוד כ-2 דק'.
3. מוסיפים את העגבנייה המגוררת, קורט סוכר, מלח, פפריקה חריפה ואת הגרם מסאלה ומבשלים עוד כ-10 - 15 דק'.
4. מוסיפים את התרד יחד עם מיץ הלימון והשמנת. מבשלים במשך 10 דקות.
5. מוסיפים את הפאניר כשהוא חתוך לקוביות, את השמנת ומבשלים במשך 3 - 5 דקות.
הערה: מגישים חם עם צ'אפטי או אורז מאודה
|