הכמויות מיועדות להכנת 6 מנות.
1 ק"ג חזה עוף, חתוך לרצועות
1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
3 שיני שום כתושות
2 כפיות מיץ לימון
2 כפיות זרעי כוסברה טחונים
2 כפיות כמון טחון
½ כפית גראם מסאלה
½ כפית צ'ילי טחון או גרוס
1 גביע יוגורט
2 כפות רסק עגבניות
1. את כל המרכיבים (תבלינים, יוגורט ורסק עגבניות) מערבבים ביחד בקערה.
2. מוסיפים את העוף, מערבבים היטב ומשרים במקרר ללילה (או ל-8 שעות לפחות).
3. צולים את העוף על גריל או מטגנים משני הצדדים עד שהוא עשוי היטב.
הצעת הגשה: