איך מכינים דייסת אורז הדפסה
מתכונים - אוכל הודי



רכיבים:


 

500 מ''ל חלב

250 גרם אורז לבן
כוס סוכר
4 כפות גהי/חמאה
חופן צימוקים
חופן שקדים מולבנים
חופן פיסטוקים
½ כפית הל טחון


אופן ההכנה:

 

1.לשטוף את האורז ולהשרות כ-30 דק' במים.לסנן לייבש.
2.במחבת מוסיפים את הגהי /חמאה והאורז ומטגנים כ-5 דק' על אש בינונית.
3.מוסיפים את הסוכר וההל ותוך כדי בחישה מתחילים להוסיף את החלב בהדרגה.
4.מבשלים על אש קטנה עד בינונית תוך כדי ערבוב .מוסיפים במידת הצורך חלב עד לריכוך האורז והפיכת התבשיל לדייסה.(שיטת ההכנה דומה מאד להכנת ריזוטו).
5.עם סיום התבשיל מוסיפם את השקדים הצימוקים והפיסטוקים.

 

 



חפשו מתכון נוסף: