סלט סלק לבן- מנגולד הדפסה
מתכונים - סלטים



רכיבים:

 

חבילת עלי סלק לבן - גבעולים ועלים

כף גדושה אריסה ביתית

6-7 שיני שום כתוש

כף כמון

רבע כוס שמן

רבע כוס חומץ - מי שמעדיף לימון טרי - מיץ מלימון שלם

מלח לפי טעם

 

אופן ההכנה:

 

1. לשטוף היטב את עלי הסלק ולחתוך לחתיכות גסות. להרתיח אותם בסיר עם מים עד לריכוך.

2. לצנן, לסנן ולסחוט בידיים היטב היטב את כל שאריות המים.

3. לחמם במחבת טפלון את השמן, להשחים במשך  10שניות( להזהר שלא לשרוף) את השום ולשים את הסלק לאידוי ולטיגון קל תוך ערבוב מתמיד כדקה.

4. להוסיף את התבלינים ולהוסיף דקה של ערבוב ולהוריד מהאש. לצנן ולאכול קר כסלט.

 

 



חפשו מתכון נוסף: