סלט חצילים ואריסה - זעלוק הדפסה
מתכונים - סלטים



רכיבים:

 

1 חציל גדול

5 שיני שום כתושות

7 גבעולי פטרוזיליה קצוץ

מיץ מלימון שלם

כף שטוחה כמון

כפית גדושה אריסה מוכנה

פלפל שחור ומלח לפי טעם

 

 

 

אופן ההכנה :

 

1. חותכים את החציל לקוביות, ממליחים ומשאירים במסננת (ככל שמשאירים זמן רב יותר, טוב יותר).

2. מטגנים בשמן עמוק את קוביות החציל.

3. לרוטב מוסיפים את השום, הפטרוזיליה,הכמון, האריסה הכמון המלח והפלפל ומערבבים הכל יחד

 



חפשו מתכון נוסף: