מתכון סלט ניסואז הדפסה
מתכונים - סלטים

 


רכיבים:

 

20 זיתים שחורים, מגולענים וחתוכים
10 צנוניות קטנות, שטופות וחתוכות לקוביות
מלח ופלפל

1 כוס שעועית ירוקה מבושלת (לא מקופסת שימורים)

3 תפוחי אדמה קטנים מבושלים, קלופים וחתוכים לקוביות
6 פרוסות דג אנשובי
150 גרם טונה בשמן
4 ביצים קשות, קלופות וחתוכות
עלי חסה או עלי בייבי


אופן ההכנה:



1. מניחים בתחתים קערת ההגשה את עלי החסה / בייבי.
2. מעל לשכבת העלים, מוסיפים חלק מחתיכות תפוחי האדמה, מהביצים, מהזיתים ומהאנשובי.
3. מפוררים פנימה חלק  מהטונה.
4. מעל לטונה מוסיפים חלק מהעגבניות, את יתרת הביצים והזיתים, את הצנוניות וכף שמן זית.
5. מוסיפים את השעועית, את יתרת תפוחי האדמה והטונה
6. מטבלים בקצת מלח ופלפל.

 



חפשו מתכון נוסף: