סלט תפוזים הדפסה
מתכונים - סלטים



רכיבים:

 

2 בצלים גדולים

½ גמבה כבושה

12 זיתים שחורים

שמן זית

מלח

פלפל לבן

פטרוזיליה קצוצה

5 תפוזים


אופן ההכנה:


1. מקלפים את התפוזים, פורסים את הבצלים בצורת עיגולים (מניחים בכלי נפרד מהתפוזים) וממליחים מעט. משהים את הבצל למשך ¼ שעה, מניחים את עיגולי הבצל על התפוזים.

2. מגלענים את הזיתים, פורסים ומפזרים על התפוזים. חותכים את הגמבה לרצועות דקות ומניחים על התפוזים.

3. מטפטפים מעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. ניתן לפזר מעט הפטרוזיליה קצוצה לקישוט.



חפשו מתכון נוסף: