ספגטי עם בטטה הדפסה
מתכונים - פסטה

רכיבים:


6 בטטות מוצקות וקלופות

½ כוס בזיליקום קצוץ דק

שמן זית

500 גר' ספגטי

מלח ופלפל לפי הטעם

2 כפות בצל ירוק קצוץ דק

30 גר' גבינת פרמז'ן מגוררת דק

50 גר' פיסטוקים או שקדים קצוצים דק


אופן ההכנה:


1. חותכים את הבטטות לקוביות בגודל של חצי ס"מ. מטגנים אותן על להבה בינונית, עד שהן משחימות. לקראת סוף הטיגון מוסיפים את הבזיליקום.

2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.

3. מוציאים את הבטטות מהשמן ומניחים על גבי נייר סופג. מערבבים את הבטטות עם הבצל הירוק והפרמיז'אן ויוצקים מעל לפסטה. מפזרים מעל את הפיסטוק.



חפשו מתכון נוסף: